Auto huren tips

Wilt u een auto huren voor een maand of langer? Het goede nieuws is dat de meeste grote autoverhuurbedrijven u graag een voertuig voor meerdere maanden per keer verhuren. Het slechte nieuws? Het kan duur zijn. De meeste bedrijven bieden weliswaar een korting op de lange termijn huurprijzen aan en kunnen zelfs een korting op de verzekeringspakketten aanbieden, maar de totale prijs zal waarschijnlijk nog steeds hoog zijn. Ook voor bijvoorbeeld het aanvragen van een slipcursus.

Aan de positieve kant zal een lange termijn huur van een agentschap eenvoudig en relatief risicoloos zijn. Er zal waarschijnlijk een goede selectie van goed onderhouden voertuigen zijn. U krijgt veel opties voor extra’s zoals een autoverzekering en pechverhelping, en u hebt toegang tot 24/7 klantenondersteuning.

Vraag AutoSlash om een prijsopgave voor een goedkope huurauto.

De nadelen zijn dat je contract veel kleine lettertjes bevat en misschien een paar gotcha kosten. Het huren van een huurauto bedrijf kan ook niet de minst dure optie zijn als u kiest voor de verzekering en de wegenwacht die het verhuurbedrijf biedt. De shortlease van Smartrent is full-lease (all-in) ✓ maandelijks opzegbaar ✓ gunstige tarieven op korte en lange termijn ✓ steeds een nieuw voertuig

Wat u moet weten over het huren van een auto op lange termijn
AutoSlash kan je veel geld besparen. Onze eigen algoritme factoren in alles wat kan helpen om u te helpen het laagst mogelijke tarief te krijgen. We kijken naar uw lidmaatschappen (AAA, Costco, frequent flyer programma’s en meer), creditcards en honderden publiekelijk beschikbare coupon codes om de goedkoopste autoverhuur tarieven te vinden. Nadat je hebt geboekt, volgen we de altijd fluctuerende huurprijzen en waarschuwen we je voor prijsdalingen, zodat je kunt herboeken tegen een nog lager tarief. Heb je behoefte aan een grote tweedehandswagen of volstaat een kleine occasie auto ? Is het budget belangrijker dan de grote of het comfort van het voertuig ?

Het kan goedkoper zijn om uw huurperiode van meerdere maanden op te splitsen in aparte huurperiodes van 28-30 dagen. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste kan AutoSlash soms coupons vinden die tot $75 besparen op een maandelijkse huur. Deze coupons kunnen slechts één keer per huurperiode worden toegepast. Door een maand apart te huren, kunt u deze coupons telkens toepassen. Ten tweede kan AutoSlash uw huur voor de komende maanden blijven volgen terwijl u rondrijdt in uw huidige huur. De prijzen dalen vaak naarmate de afhaaldatum nadert, en ons systeem pikt deze prijsschommelingen op en informeert u zodat u uw volgende huur tegen een nog lager tarief kunt herboeken.

Op luchthavens betaalt u meestal meer. De huurkosten kunnen aanzienlijk variëren wanneer u de tarieven op een luchthavenlocatie vergelijkt met die op een off-airportfiliaal. Toen we de prijzen van drie maanden huur op een luchthaven vergeleken met die van niet-luchthavenfilialen, vonden we dat de gemiddelde maandprijs voor een huur buiten de luchthaven $800 was, vergeleken met een gemiddelde van $1.212 op luchthavenlocaties. Dat gezegd hebbende, is het altijd de moeite waard om zowel luchthaven- als off-airport tarieven te controleren, omdat soms, zelfs met hogere belastingen en prijzen op de luchthaven, een luchthavenhuur minder kan zijn omdat er daar meestal meer bedrijven zijn, en dus meer concurrentie voor zaken.

Vraag AutoSlash om een prijsopgave voor een goedkope huurauto.

Het kan zijn dat u elke maand moet inchecken. De meeste bedrijven hebben de verplichting om elke 30 dagen terug te keren naar het verhuurkantoor om een nieuw contract te tekenen. Als u huurt op een locatie die eigendom is van een bedrijf, kunt u mogelijk inchecken op geschikte locaties tijdens uw reis. Maar als u huurt via een franchise, moet u misschien teruggaan naar uw oorspronkelijke huurlocatie. Vraag hiernaar voordat u een contract ondertekent.

U moet uw verzekeringsopties onderzoeken. Als u zoals de meeste Amerikanen bent, bent u waarschijnlijk gedekt voor korte termijn autoverhuur onder uw persoonlijke autoverzekering, uw creditcarddekking of beide. Maar dat geldt misschien niet voor verhuringen die langer dan een maand duren.

Het kan zijn dat u de aanrijdingsverzekering moet kopen. Terwijl uw creditcard de “loss damage waiver” (LDW) in een korte termijn autoverhuur kan dekken, dekken veel polissen alleen huurauto’s tot 30 dagen. Bovendien kan uw persoonlijke autoverzekering uw huurauto dekken, maar u moet altijd contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en de voorwaarden van uw polis kennen voordat u uw huurauto ophaalt.
Er is een goedkopere optie voor een aanrijdingsverzekering. Voordat u automatisch kiest voor de LDW-verzekering die bij de autoverhuurbalie wordt aangeboden, moet u eerst een veel goedkopere optie bekijken via Sure, een AutoSlash-partner. Sure biedt 31-dagen polissen die na aankoop kunnen worden verlengd. De verzekering kost minder dan $10 per dag, wat beduidend lager is dan wat de verhuurbalie biedt.
U heeft nog steeds een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Creditcards dekken doorgaans alleen schade aan het voertuig, geen persoonlijke aansprakelijkheid voor letsel of schade die u veroorzaakt aan mensen, een andere auto of objecten. Een persoonlijke autopolis zal meestal dekken u voor aansprakelijkheid, maar als u niet in het bezit van een auto, kunt u nodig hebben om te kopen aansprakelijkheidsverzekering afzonderlijk van het verhuurbedrijf.
Lange termijn verhuurprogramma’s bij grote autoverhuurbedrijven
Alle grote verhuurbedrijven bieden langetermijnverhuurprogramma’s aan die diepe besparingen opleveren ten opzichte van de normale weekprijzen, inclusief onbeperkt aantal kilometers. Er zijn kleine verschillen in andere insluitsels, maar het grootste verschil zit hem in de minimale duur van de huur, die varieert van 30 dagen bij Enterprise tot 63 dagen bij Hertz.