Auto opkoper

Suggesties die je moet begrijpen voordat je een auto koopt, zullen je zeker helpen om de wagen die je wilt te verkrijgen tegen een prijs die je je kunt veroorloven.

1. Ken uw budgetplan
De eerste stap in het verkrijgen van een auto is het opstellen van een uitgavenplan. Dit zal u zeker helpen uw nadruk te leggen op auto’s binnen uw prijsklasse voordat u houdt van een auto die een fortuin zal kosten.

Om een uitgavenplan te ontwikkelen, begint u met het verzamelen van al uw reguliere maandelijkse inkomsten en al uw reguliere maandelijkse uitgaven. Zorg ervoor dat u uw uitgaven categoriseert als ofwel verzorgd (zoals uw lease, nutsbedrijven of leerlingenuitleningen) of optioneel (zoals uit eten gaan of de aankoop van nieuwe kledingstukken). Wanneer u een exact concept van uw uitgaven hebt verkregen, ziet u waarschijnlijk een aantal gebieden waar u kunt bezuinigen, waardoor u nog meer geld overhoudt voor uw reguliere maandelijkse autobetaling.

Als geheel is het het beste om uw auto’s en vrachtwagens onder 10% van uw reguliere maandelijkse nettoloon te houden. Maar uw maandelijkse betaling is niet de enige variabele waarmee u rekening moet houden bij het begroten van een voertuig. U moet bovendien rekening houden met de voortdurende uitgaven voor het bezit van een auto, zoals verzekeringsdekking, gas, bevestigingen en onderhoud.

De uitleenvoorwaarden zijn een extra factor om over na te denken. De financieringsvoorwaarden van een voertuig variëren over het algemeen van 36 tot 84 maanden. Hoe langer de financieringsperiode, hoe kleiner uw reguliere maandelijkse afrekening, maar hoe meer u in de loop van de tijd met passie zult betalen. Door te kiezen voor een goedkopere auto en vrachtwagen en ook een grotere aanbetaling te doen, kunt u kiezen voor een veel kortere looptijd en toch uw aflossingen comfortabel houden.

2. 2. Doe je studie
Zodra u een idee heeft van uw budget, doe dan wat onderzoek om te zien welke auto’s in uw kostenvariatie passen bij uw wensen. Het online onderzoeken van autodealers uit de buurt op internet sites of op auto websites zoals Edmunds.com, Autotrader of Kelley Directory zal u zeker een uitstekende suggestie bieden van het tarief dat u kunt verwachten om te betalen.

Tijdens het doen van dit onderzoek, zult u zeker worden gelokt door veel op auto’s en vrachtwagens te leasen. Veel automobilisten kunnen ervoor kiezen om hun voertuig te bezitten, maar er zijn veel aantrekkelijke voordelen aan het huren van een auto. Bovendien krijgt u een nieuwe auto en vrachtwagen, normaal gesproken voor een lagere aanbetaling en ook van maand tot maand aflossing ten opzichte van aankoop. Toch kunnen de beperkingen beperkend zijn, en je zou kunnen weigeren om contant geld in een voertuig te plaatsen dat je op een bepaald moment moet teruggeven. Uiteindelijk is het een keuze die afhangt van uw individuele keuzes en eisen. Vervoer gezocht, Boek een Taxi Stabroek

3. 3. Verken uw financierings- en aankoopopties
Wanneer u uw verlanglijstje voor auto’s daadwerkelijk heeft verkleind, is het tijd om na te denken over hoe u de aankoop gaat financieren. Tenzij u daadwerkelijk voldoende geld hebt gespaard om een voertuig met contant geld te krijgen, heeft u een autolening nodig om de aankoop te financieren. Volgens Experian’s State of the Automotive Financing Market uit het 4e kwartaal van 2019 werd 84,6% van de nieuwe auto’s en 54,6% van de gebruikte auto’s en vrachtwagens gefinancierd.

U kunt financiering krijgen via een autodealer of via een derde partij zoals een bank of een kredietinstelling. Omdat autodealers echter extra kosten in rekening brengen voor de financiering, kunt u vaak betere voorwaarden krijgen van een financiële instelling of uitleeninstelling. Het verkrijgen van een taxi antwerpen service voor een autolening bij een derde leningverstrekker kan u bovendien onderhandelingsmacht bieden om te zien of de dealer de voorwaarden van de autolening zal evenaren.

Als u meerdere kredietverstrekkers inschakelt om de meest effectieve financieringsvoorwaarden te verkrijgen, zorg er dan voor dat u zich binnen korte tijd tot elk van hen verhoudt. Aanvragen die binnen een periode van 14 tot 45 dagen (afhankelijk van de scorende versie) worden ingediend, tellen slechts als een lastige vraag in uw kredietrapport. Zodra u wordt geaccepteerd, zal de kredietverstrekker u zeker het bewijs leveren van de leenvoorwaarden en het totaal tot aan het onthullen van de autohandelaar.

Wanneer het tijd is om te krijgen, zijn uw keuzes voor waar en hoe het te doen meer dan in het verleden. Afhankelijk van het feit of u op zoek bent naar een nieuwe of eerder bezeten auto, kunt u kopen bij de dealers, de dealer internet sites, op het internet auto kopen sites of prive-verkopers. Sommige diensten zullen zeker ook de auto geleverd worden tot aan uw deur.

4. 4. Verbeter uw Credit Score
Als u uw kredietwaardigheid erkent voordat u op zoek gaat naar financiering voor uw acquisitie, krijgt u een idee voor welke leningsvoorwaarden u het meest waarschijnlijk in aanmerking komt. Beginnend met het verkrijgen van een duplicaat van uw kredietscore record en het onderzoeken om er zeker van te zijn dat het exact is. Vervolgens onderzoekt u uw kredietwaardigheid.